Compre Mefedrona (4-MMC) En Línea

Compre Mefedrona (4-MMC) En Línea

Mephedrone (4-MMC) online te koop . Bestel Mephedrone (4-MMC) online. Mephedrone is een specialist in het afgeven van monoamine. Het is een chirale verbinding en beide enantiomeren ervan vertonen een vergelijkende intensiteit als substraten bij dopaminedragers. R-mephedrone is beduidend minder krachtig dan S-mephedrone als substraat bij serotonine-dragers.

Keto zuurstof maakt Mephedrone (4-MMC) meer hydrofiel dan de vergelijkende methylamfetaminen, wat de hogere doseringen kan verklaren die nodig zijn om een vergelijkbaar effect te bereiken, aangezien Mephedrone (4-MMC) minder klaar is om de bloed-geest obstructie te passeren. mephedrone kopen op het web

Mephedrone (4-MMC) wordt vaak samen met drank doorgebrand. Een onderzoek op muizen analyseerde de samenwerking tussen deze twee stoffen en richtte zich op de psychostimulerende en prijzende eigenschappen van 4-MMC. Er werd ontdekt dat liquor in lage (niet opwekkende) hoeveelheden de psychostimulerende effecten van 4-MMC fundamenteel verbeterde. Dit effect werd beïnvloed door een toename van synaptische dopamine, aangezien haloperidol, maar niet ketanserine, de mogelijkheid had om de potentiëring door liquor te belemmeren. Ook werden de vergeldende eigenschappen van 4-MMC opgewaardeerd door een lage, niet-vergeldende portie liquor.

https://globalmedsonlineinc.com/nl/product/research-chemicals/mephedrone-4-mmc/

Mephedrone (4-MMC) online te koop,

Mephedrone (4-MMC) online kopen,

waar kan ik mefedron (4-MMC) online kopen,

Premium kwaliteit Mephedrone (4-MMC) te koop,

Koop Mephedrone (4-MMC) met hoge zuiverheid online